maandag 9 februari 2009

Een langzame herstart

Antitankgracht, De Inslag, Brasschaat (Belgium)Antitankgracht in Brasschaat

Weinig tijd gehad, de afgelopen weken om nog wat over mijn woonavonturen te schrijven. Ernstige verkoudheden, het verlijden van de koopakte, de laatste onderhandelingen met de bank over de hypotheek, de verhuizing en niet het inrichten van het huis.
Toch veel geleerd, de afgelopen weken en binnenkort zal ik dat stuk voor stuk even hier doornemen. Want we zijn weer heel wat wijzer geworden. Veel gehad aan ons notariskantoor Lisbeth Buytaert in Brasschaat. De behulpzame mensen daar hebben ons heel goed geholpen bij het oplossen van een aantal problemen.
De zogenaamde concurrentie op een aantal terreinen, bijvoorbeeld waar het gaat om aardgas en electriciteit, lijkt weinig om het lijf te hebben. Tenslotte zijn de prijsverschillen beperkt en komt van elke provider hetzelfde gas of dezelfde electriciteit. Ook notarissen zitten vast aan de wettelijke regelgeving, maar dat biedt toch genoeg ruimte aan serviceverlening die het mogelijk maakt voor notarissen om zich de differentieren van de rest.
Later deze week meer.
Reblog this post [with Zemanta]

Geen opmerkingen: