dinsdag 13 januari 2009

Klein stuntje met Antwerpse huizenprijzen

16th-century Guildhouses at the Grote Markt.Image via WikipediaHet vastgoedbedrijf van de stad Antwerpen AG Vespa geeft kortingen op enkele huizen die te koop staan, bericht onder andere De Standaard.
Wij hebben in het verleden flink wat panden ook in de stad Antwerpen bezocht en de gemeente Antwerpen heeft op dit moment een uitstekend beleid bij het vernieuwen van de stad, leek ons bij die bezoeken. Maar de kortingen van 15.000 euro op een aanschafprijs van tot bijna 300.000 euro vinden wij toch wat te mager om, zoals De Standaard doet, "fors" te noemen.
Ze doet dat naar aanleiding van de Bouw & Renobeurs die nog tot zondag loopt in Antwerp Expo. Het gaat om zogenaamde schakelwoningen met een vraagprijs tussen 208.000 en 281.000 euro.

De stunt is volgens Vespa een manier om het project aan de Schaafstraat dat 'Residentie Arboretum' gedoopt werd, een nieuwe impuls te geven.
Bij die bedragen vinden pas kortingen van 40.000 tot 50.000 euro fors en we moedigen potentiele kopers dan ook aan er zelf nog een schepje bovenop te doen.
Reblog this post [with Zemanta]

Geen opmerkingen: